фотообои

Тема в разделе "Свободное общение", создана пользователем ann5, 30 Июль 2023.

Реклама
  1. ann5

ann5 Профессионал

Симпатии:
    0
    Здравствуйте.
    Друзья, может быть, кто-то из вас знает, где можно приобрести качественные и недорогие фотообои?

Спасибо.

Понравился пост? Поделись с друзьями!

2. Vikki

Vikki Любитель

Симпатии:
    0
    Привет! Я тоже интересовался фотообоями, и могу сказать, что сайт Spalerna.com.ua оказался очень полезным. У них действительно большой ассортимент, и я нашел там отличные фотообои в спальню . Использую их обои уже несколько месяцев, и они все так же выглядят свежими, как и в первый день. Качественные материалы и яркая печать — вот что меня порадовало.
    фотообои

3. Dver

Dver Новичек

Симпатии:
    0
    Сайт:
    Цитата:

4. прогнозистка

прогнозистка Профессионал

Симпатии:
    0
    Хтось може підказати, який клей шпалерний зараз краще брати для ремонту? Так, щоб тримав надійно, і не доводилося все переробляти через пару місяців. Шпалери в мене не найтонші, тому треба клей, який би зміг добре їх закріпити. А ще, щоб без всяких тріщин і бульбашок після висихання. Чи є варіанти, які можна легко знайти онлайн?

5. делиция

делиция Профессионал

Симпатии:
    0
    У мене теж була подібна ситуація, і скажу тобі, що зараз на ринку досить багато хороших варіантів клею, але не всі вони підходять для різних типів шпалер. Якщо у тебе шпалери середньої або навіть високої щільності, то тобі дійсно варто звернути увагу на спеціальний клей шпалерний https://lux-x.com/ua/produkciya/holodnyj-klej/klej-dlya-oboev/ , який підходить для важких покриттів. Я ось нещодавно взяв клей на сайті lux-x.com — не знаю, чи ти чув про них, але їх продукція дуже добре себе зарекомендувала. Цей клей має відмінні показники зчеплення, і що найголовніше — забезпечує надійну фіксацію навіть на нерівних поверхнях. Його можна використовувати для різних типів шпалер, і вартість більш ніж адекватна. Ну і доставляють швидко, що теж великий плюс.

Реклама