робот-пилосос

Тема в разделе "Путешествия", создана пользователем bettyvill, 22 Май 2023.

Реклама
  1. bettyvill

    bettyvill Любитель

    Сообщения:
    9
    Симпатии:
    0
    Пол:
    Женский
    Привіт, всім! Я вирішив поділитись своїми враженнями про робот-пилосос ROWENTA, який я купив нещодавно. Він дійсно неймовірний! В першу чергу, я хочу зазначити його потужність. Він легко справляється з будь-якими типами поверхонь - килимами, плиткою або паркетом. Навіть якщо вдома є домашні тварини з вовнистою шерстю, цей робот-пилосос не схиляється перед цим завданням.
     

    Понравился пост? Поделись с друзьями!

  2. nadiafish

    nadiafish Любитель

    Сообщения:
    9
    Симпатии:
    0
    Пол:
    Женский
    Солідарний з тобою на 100%! Я теж користуюсь роботом-пилососом ROWENTA, і його ефективність просто вражає http://www.moyo.ua/robot-pylesos_rowenta_explorer_serie_60_rr7447/484566.html . Окрім того, мене завжди вразливе його розумне планування маршруту. Він самостійно сканує кімнату і обирає найоптимальніший шлях для очищення, уникаючи перешкод. Це дуже зручно, адже я можу впевнено довірити йому цю рутинну роботу, поки я займаюся іншими справами.
     
  3. momser

    momser Любитель

    Сообщения:
    9
    Симпатии:
    0
    Пол:
    Мужской
    Він має додаток для смартфона, за допомогою якого можна віддалено керувати його роботою. Це особливо зручно, коли я не вдома і хочу включити пилосос, щоб прибрати перед поверненням. Також додаток дозволяє налаштувати графік роботи, щоб він автоматично починав прибирання у заданому часі.
     
Реклама