Скажіть, чим лікувати грип та застуду? Я не знаю, що у мене, але все ж таки більше схоже на грипп. Тому ще температура висока. Пью чаї з калиною, малиною, постільний режим. Але щось ніяк не видужаю.
Знаєте, чи грип відрізняється від застуди? Грипп має більш бурхливий початок. Відразу висока температура, погане самочуття. Та відсутність катаральних проявів - нежитю, болю у горлі. А застуда починається більш поступово.
Одже, у мене у мене грип. Я теж так вважала. А як грип лікувати? Чи ніяк не лікувати - просто багато пити рідини та постільний режим? Можете щось порадити дієве?
Грип, застуда, коронавірус, герпес - це все вірусні захворювання. А лікувати вірусні захворювання треба противірусними препаратами. Щодо саме стосується грипу, то я би порадив таблетки Гропринозин https://apteka-ds.com.ua/product/hroprynozyn-tabletky-500-mh-50-sht-000002211 Вони, на відміну від деяких ліків, не просто знімають симптоми, а лікують. Тобто грип чи застуда з таким лікуванням пройде значно скоріше. Упаковка п'ятдесят таблеток коштує 390 гривен. Можете на сайті ціну подивитися.