Будівництво СЕС

Тема в разделе "Прочие виды заработка", создана пользователем Klave, 23 Ноябрь 2021.

Реклама
  1. Klave

    Klave Любитель

    Сообщения:
    10
    Симпатии:
    0
    Пол:
    Женский
    Підкажіть, будь ласка - наскільки реально самому зібрати сонячну електростанцію? Справа у тім, що мій чоловік бажає зекономити і зібрати усе по частинах самостійно. Не те щоб він у мене був сильно криворукий - ремонт у хаті робить без проблем, розетку вміє полагодити. Але... То ж не конструктор Лєго, щоб самому раз-два та все зліпити як треба. Чи я помиляюся і там немає ніц аж такого важкого?
     

    Понравился пост? Поделись с друзьями!

  2. Mikka

    Mikka Любитель

    Сообщения:
    36
    Симпатии:
    2
    Пол:
    Женский
    На мою думку, краще брати готові комплекти сонячних електростанцій, оскільки я вже неодноразово чула, які у людей потім виникали проблеми із-за недостачі досвіду та усвідомлення окремих делатей. У СоларГаредні, до речі, доволі непоганий вибір варіантів на абсолютно різні суми - https://www.solargarden.com.ua/product-category/komplekty/
     
  3. OlesyaAverina

    OlesyaAverina Профессионал

    Сообщения:
    157
    Симпатии:
    0
    Пол:
    Женский
    Цитата:
    Реально, але треба все одно мати дуже багато знань в цій сфері.
     
  4. XiaomiGamerX

    XiaomiGamerX Профессионал

    Сообщения:
    154
    Симпатии:
    0
    Пол:
    Мужской
    Я самостійно збирав собі сонячну електростанцію і в цьому немає нічого важкого. Допомагали мені тільки спеціалісти з її монтажем. Обрав найкращі сонячні панелі у необхідній кількості та акумулятори для сонячних електростанцій https://offgrid-powerhouse.com.ua/akumuliatorni-batarei/ . Все дуже детально розраховував для того щоб станція могла повністю забезпечити мій будинок та господарство електроенергією.
     
Реклама