Підкажіть яке страхування краще обрати для подорожі? Чи потрібне воно якщо я їду на відпочинок десь на два тижні? Як ви обираєте страхову компанію...
Чи є різниця в якому місті купувати ОСАГО? Якщо я живу і маю реєстрацію в Житомирі, то і купувати ОСАГО маю в цьому місті? Чи можу обрати де мені...
Допоможіть вирішити яку спальню зробити. Купили квартиру і робимо ремонт, треба обирати кольори, замовляти меблі, а я щось не знаю з чого почати
Допоможіть обрати простору квартиру в хорошому місці, з гарним видом з вікна десь в столиці можливо у передмісті. Головне щоб це був нормальний ЖК.
Если родитель силой удерживает ребенка, не пускает его на свидание, что с этим делать? Куда обращаться?
Куда можно обратится по поводу IT-аутсорсинга? Хочу узнать детали и цены на данную услугу. Может вы обращались и знаете проверенную компанию.
Підкажіть що зараз з нерухомістю в столиці? Чи продають якісь хороші квартири в нормальному районі? Де шукати варіанти?
Га??? Що значить не дурить? "Даму" це що як корову обрати? Знайомтеся з дівчатами, спілкуйтесь.. і все буде.. а то що це таке - обрати
Separate names with a comma.